Bein Connect 1 Aylık Süper Lig Paketi 3 Ekran + Bein Connect Eğlence

Mağaza:  game play Amatör Satıcı game play
0
(0 Değerlendirme)
0 373

Stokta Yok / Satıldı
06.11.2022 / 06:02
15 dakika içinde


beIN Connect Paketleri dijital kod olarak teslim edilir. 3 ekrandır, yani PC, Telefon ve tabletten izlenir ancak Smart TV uygulamasından izlenemez. Aynı anda 1 cihazdan izlenebilir. Eğer Bein Connect sitesinde henüz üyeliğiniz yoksa, üye olurken sizden telefon numarası ve TC Kimlik isterler.

en beIN Connect Paketleri Satın Al

beIN Connect Paketleri satın alın ve saniyeler içinde hiçbir koşulsuz beIN Connect aboneliği edinin. Benzersiz kodunuzu e-posta ile alın ve dünyadaki en popüler akış hizmetine anında erişmek için kullanın. En son polisiye belgesellerinden aile dostu dizilere kadar, hepsini reklamsız, sınırsız ve kişisel banka hesabınızı bağlamadan izleyebilirsiniz. Kanepenizden ayrılmanıza gerek yok ve bekleme süresi yok. Bu yüzden patlamış mısırınızı hazırlayın ve beIN Connect Kuponunuzu bugün çevrimiçi satın alın!

en beIN Connect kodunuzu e-posta ile anında alın

İstediğiniz ön ödemeli kredi miktarını seçtikten sonra, ödeme yapmak çok kolay. Güvenli ödeme yöntemlerimiz arasından seçim yapabilirsiniz. Ödeme yapıldıktan sonra dijital kodunuz ekranda görünecektir. Aynı zamanda, faturayla birlikte size e-postayla göndereceğiz ve talimatlar ile üyeliğiniz aktif edebileceksiniz. beIN Connect hesabınızda kullanın ve birkaç dakika içinde izlemeye başlayın!

Hediye kartı kodunuzu kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Canlı destek ekibimizle iletişime geçebilir veya bir destek bileti oluşturabilirsiniz.

en beIN Connect Hediye Kartımı nasıl etkinleştiririm?

https://www.beinconnect.com.tr/kupon-kodu adresinden satın aldığınız dijital kodunuzu etkinleştirebilirsiniz. Ürünler satınalma tarihinden itibaren 1 yıl süre ile aktif edilebilecektir. 1 yıl süre ile aktivasyon yapılmayan kodlar iptal edilecektir.

Teslimat Süresi 15 Dakika

0

Ortalama Derece
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Ürünü Değerlendir

Diğer müşterilerin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayın

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

game play kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 6 Eylül 2021
Son Görülme:  3 gün önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et