Eset Smart Security – 1 Yıl / 1 PC ( Eset Türkiye Garantili )

Mağaza:  LisansBir Usta Satıcı LisansBir
0
(1 Değerlendirme)
0 674

Binlerce kullanıcısı bulunan Eset Smart Security, 30 yılı aşkın süredir dijital verilerin korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmektedir.
Stokta Yok / Satıldı 3 adet satıldı
08.08.2023 / 14:14
24 saat içinde


✅ Lisans Anahtarı Olarak Teslim Edilir.

✅ Aktivasyon talimatları ile birlikte gönderilmektedir.

Eset Smart Security

Binlerce kullanıcısı bulunan Eset Smart Security, 30 yılı aşkın süredir dijital verilerin korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmektedir. Kullanmış olduğu gelişmiş teknolojik alt yapısıyla, özel güvenlik duvarı ve antispam modülleriyle bilgisayarları, dijital verileri ve internet ağını koruma altına alarak, güvenli kullanım olanakları sağlar. Üstelik bunu kasma yapmadan, kısa sürede, arka planda otomatik olarak kendiliğinden gerçekleştirir.

Eset Smart Security Nedir?

Eset Smart Security tümleşik bilgisayar güvenliğini sağlayan, gelişmiş tarama altyapısını kullanarak, özel güvenlik duvarı ve antispam modülleri sayesinde, bilgisayar ve verileri kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyan, antivirüs programıdır. Yapay zekası sayesinde;

Virüsler,
Truva atları,
Solucanlar,
Reklam yazılımları,
Kök setleri,
Gibi birçok kötü amaçlı yazılımı engeller. Gelişmiş yazılımı sayesinde bu işlemleri kısa sürede, sistem gereksinimlerini verimli şekilde kullanarak yerine getirir. Bu sayede bilgisayar ve kullanıldığı diğer cihazların performansını düşürmez.

Eset Smart Security Özellikleri

Eset Smart Security işlevsel ara yüzü ve birçok dil desteği ile kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. İbranice ve Arapça gibi sağdan sola yazılan diller için de kullanışlı hale getirildi. Eset Smart Security Premium modelinde, çevrimiçi yardım desteği bulunmaktadır. Bu yönüyle kullanıcılara çözüm önerileri geliştirmeye devam ediyor. Kötü amaçlı güncellenen yazılımlara karşı, sürekli kendisini güncelleyerek, gelişmiş sezgisel tarama özelliğini kullanır.

Kullanıcıyı kötü amaçlı bilinen ve bilinmeyen yazılımlara karşı uyarır. Kötü amaçlı yazılımlar sisteme zarar vermeden önce etkisiz hale getirir. Web tarayıcıları ile uzak sunucular arasındaki trafiği izleyerek, kimlik avı ve web erişimi korumasını gerçekleştirir. E-posta istemci koruması sayesinde, IMAP(S) ve POP3(S) protokolleri üzerinden e-posta denetimini yerine getirir.

Teslimat Süresi 24 Saat

4

Ortalama Derece
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Ürünü Değerlendir

Diğer müşterilerin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayın

  • user
    Mehmet Kosovalı
    10 ay önce

    Mağazanın Yanıtı
    • Sağolun Efendim Bizleri Tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz
      10 ay önce

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

LisansBir kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 9 Nisan 2023
Son Görülme:  2 gün önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et