Mia And The Dragon Princess + Mega Fmv Koleksiyonu + Garanti

Mağaza:  Youtuber Game Amatör Satıcı Youtuber Game
0
(0 Değerlendirme)
0 786

Stokta Yok / Satıldı 0 adet satıldı
01.05.2023 / 18:28
1 saat içinde
6 Ay  
Offline/Ortak Kullanım Hesap


Merhaba, biz bu site de yeni olabilir ama youtube da arif doğan game ve grumpy tam referans alabilirsiniz.

Bu ürünleri tek bir steam hesabı olarak alacaksınız.

Hesaplar korumalıdır. Asla bilgiler değişmez, değiştirilemez.

Hesaplar Tek/1 PC için aktivasyon vardır 2. bilgisayarınız var ise yeniden sipariş yapmalısınız.

Hesaplar sadece çevrimdışı modları destekler.

DRM Denuvo koruması ile karşılaşmadan sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.

Hesaplar 6 Ay Garantili olup Şahsi Hesaplarımızdır. Hesaplar ortalıkta dolaşan hesaplar değildir.

Sormak istediğiniz sorular için mesaj atabilirsiniz.

 

BU PAKET HAKKINDA

1. LATE SHIFT
Late Shift, alınan risklerin büyük olduğu bir FMV suç gerilimidir. Kârlı bir müzayede evinin soygununa katılmaya zorlanan matematik öğrencisi Matt, Londra'daki bu acımasız soygunun ardından masumiyetini kanıtlamak zorundadır. Oyunun en başından en sonuna kadar, yaptığınız tüm seçimlerin sonuçları olacak. Sizi yedi farklı sona götürebilecek olan 'kendi maceranı seç' türündeki bir oyunda, tek bir küçük karar bile tüm sonucu etkileyebilir.

2. THE COMPLEX
Londra'da gerçekleşen büyük bir biyolojik silah saldırısından sonra iki bilim adamı kendilerini zaman ve havanın giderek tükendiği bir laboratuvarda kilitli bulurlar.

3. TEN DATES
Ten Dates (On Buluşma), pandemi sonrası dünyada geçen interaktif romantik komedi Five Dates'in devamı niteliğindeki bir yapımdır.  Londra'da yaşayan ve gerçek bir ilişki arayışında olan Misha, en yakın arkadaşı Ryan'ı kendisiyle birlikte hızlı buluşma etkinliğine katılması için ikna eder. Potansiyel beş ayrı kişiyle eşleşecek olan Misha ve Ryan, birbirinden çok farklı kişiliklere sahip kişilerle çıkmak için cesaretlerini toplamalı ve cazibelerini ortaya koymalıdır.

4. FIVE DATES
Five Dates, dijital buluşmaların sürprizlerle dolu dünyası hakkında etkileşimli bir romantik komedi. Aradığı özelliklerde beş potansiyel kişi bulan Vinny, fiziksel dokunuş diye bir olayın kalmadığı bir dünyada uyumun, kimyanın ve bağ kurmanın hâlâ mümkün olup olmadığını keşfetmeye çalışıyor.

5. WHO PRESSED MUTE ON UNCLE MARCUS?

Sürpriz sonuyla alışılmadık bir FMV tabanlı cinayet çözme oyunu: Birisi Marcus Amcayı öldürmeye çalışıyor. Ailenin her yıl yaptığı bu bilgi oyununda gizemi çözen sen ol ve çok geç olmadan Uncle Marcus'u kurtar.

6. BLOODSHORE

Bloodshore, ünlü yayıncılar, göstericiler ve idam mahkûmları arasında geçen televizyonda yayınlanan bir savaştır. Siz, hayatını değiştirebilecek bir ödül için savaşan kariyeri bitmiş bir aktör olan Nick’in kaderini kontrol ediyorsunuz.
7. NIGHT BOOK
Night Book, evine bir iblis musallat edecek eski bir kitabı okuma tuzağına düşmüş çevrimiçi çalışan bir tercümanın hikayesini anlatan etkileşimli bir gerilim filmi.

8. I SAW BLACK CLOUDS
Kara Bulutlar Gördüm, sıra dışı unsurları ve farklı yönlere giden hikâyeleri içinde bulunduran interaktif ve psikolojik bir gerilim oyunudur.

9. THE SHAPESHIFTING DETECTIVE
Shapeshifting Detective, doğaüstü suç, cinayet ve gizem içerikli bir FMV (tüm devinimli video) oyunudur. Oyunu dedektif olarak oyna ve herhangi bir karaktere bürünerek cinayeti soruştur. Bir sonraki kurbanı kurtar.

10. MIA AND THE DRAGON PRINCESS

Şiddet yanlısı haydutlardan kaçarken karşısına gizemli bir kadının ortaya çıkmasıyla hayatı altüst olan Mia'nın etrafında gelişen canlı aksiyon ve interaktif bir aksiyon filmi.

11. THE BUNKER işaretle ve tıkla etkileşimiyle tamamen canlı bir aksiyon deneyimidir. Hizmet dışı bırakılmış bir hükümet nükleer sığınağında çekilen film, The Witcher , SOMA ve Broken Sword gibi oyunların arkasındaki yazarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanmış bir olay örgüsünü ve Adam Brown ( The Hobbit ) ve Sarah Greene ( Penny Dreadful , Assassin's Creed 3) gibi inanılmaz oyuncu kadrosunu içeriyor.

Garanti Süresi 6 Ay
Ürün Türü Offline/Ortak Kullanım Hesap
Teslimat Süresi 1 Saat

0

Ortalama Derece
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Ürünü Değerlendir

Diğer müşterilerin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayın

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

Youtuber Game kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 26 Haziran 2022
Son Görülme:  12 saat önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et