Sova Random Vp Premium

Mağaza:  Xenty Amatör Satıcı Xenty
0
(0 Değerlendirme)
0 26
259,90 ₺ 207,92 ₺
-20%

99 adet stokta 0 adet satıldı
29.06.2024 / 00:35
Hesaplanıyor...
1 saat içinde
EU/TR
Sova Random Vp Premium
207,92 ₺259,90 ₺20% İndirim
1 saat içinde


Rastgele VP Kodu İçeriğidir.

Ürün içerisinden çıkabilecek VP puanı miktarları:

14000VP

7300VP

3500VP

2200VP

1200VP

600VP

Valorant Points (VP), Riot Games tarafından geliştirilen popüler bir taktiksel

nişancı oyunu olan Valorant'ta kullanılan oyun içi para birimidir. VP, oyuncuların çeşitli oyun içi öğeleri ve hizmetleri satın almasını sağlar.

 

"Random Valorant Points" (Rastgele VP) satın aldığınızda yazılımımız, aşağıda miktarlarını görebileceğiniz VP havuzundan rastgele miktarda VP seçer. Bu işlemler tamamen yazılım tarafından otomatik olarak yapılır. Satın aldığınız Random VP'nin miktarı, sistemin rastgele seçim yapması nedeniyle önceden belirlenemez.

 

Sistem, satın aldığınız VP miktarını rastgele belirler. Örneğin, 1 adet Random VP satın aldığınızda, yazılım VP havuzundan rastgele olarak 1 adet VP seçer. Bu rastgele seçim sonucunda elde edeceğiniz VP miktarı 7.300 VP gibi yüksek bir değer olabileceği gibi, sadece 600 VP gibi düşük bir değer de olabilir. Bu nedenle, Random VP satın aldığınızda kaç VP elde edeceğiniz tamamen şansa bağlıdır ve bu süreç üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, yazılım tarafından seçilen VP kodu size gönderilir.

 

Bu yüzden “Random VP” satın aldığınızda, belirli bir miktar VP garantisi veremeyiz çünkü bu miktar rastgele belirlenir ve insan müdahalesi olmaksızın yazılım tarafından seçilir.

 

Teslim edilen kodların tek kullanımlık olması sebebiyle, kodun kullanıcı tarafından görülmesi bile "kullanılmış veya hasarlı" olarak kabul edilir.

 

Bu nedenle, satın alınan "Random VP" (dijital kod) ürünlerinde iade ve değişim yapılamaz. Almış olduğunuz e-Pin tamamen size veya kuruluşunuza aittir ve firmamız sadece aracılık yapmaktadır.

 

Destek talebi durumunda size yardımcı olabilmemiz adına teslimatı almadan önce video/ekran kaydına başlanıp kesinti olmadan kodunuzu hesabınıza ekleyene kadar kayıt almanız gerekmektedir. Kodunuz başarıyla tanımlanmazsa bu video/ kayıt sizin için kanıt niteliği taşımakta olacaktır.

Teslimat Süresi 1 Saat
Server/Bölge EU/TR

0

Ortalama Derece
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Ürünü Değerlendir

Diğer müşterilerin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayın

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

Xenty kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 22 Ekim 2023
Son Görülme:  39 dakika önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et